Simskola

Senast uppdaterad den 27 mars 2017

Måndagen 27 mars kl 8.15 öppnar anmälan till vårens intensiv simskola. Formulär för simskolan kommer läggas ut kl 8.15. Vi kommer ha 2 st perioder v.18-19 & 20-21. Varje lektion kommer vara 45 min. Under simskolan får barnen grundläggande kunskap i ryggsim och bröstsim samt lek och vattenvana.

Simskola på Kaskad en dag i veckan

För barn från det året man fyller 6 år eller äldre. Simskolan erbjuds på Kaskad måndag- och onsdagskvällar två perioder per år, en på våren och en på hösten. Varje period pågår i 15 veckor och barnen undervisas en dag i veckan.

En simskolegrupp består av en simlärare och 6-7 barn och lektionen är 30 minuter: Måndagar 17.00-19.30 och onsdagar 15.30-18.30. Simskolan bedrivs i varmbassängen men även i 25-metersbassängen.

Det är mycket viktigt att ditt barn får utvecklas i sin egen takt och efter sina förutsättningar. Det är vanligt att ett barn behöver mer än en period på samma nivå för att uppnå målet med kursen.

I första hand för barn i Marks kommun

Simskolan på Kaskad är till för barn i Marks kommun och barn från kommunen kommer därför prioriteras före barn som bor utanför kommunen. (Finns det platser kvar fördelas dessa till boende utanför Marks kommun).

Gilla vatten

Gilla vatten – har du ett barn 8-14 år, som är rädd för vatten? Kontakta Elisabeth Büchert Gustavsson på simskola@mark.se för mer information.

Sommarsimskola utomhus

Simskola bedrivs som intensivsimskola på sommaren ute i friluftsbaden och utomhusbassänger. Lektionerna är 30 minuter långa, måndag till fredag. Du kan anmäla ditt barn från och med det år som han eller hon fyller 6 år.

Avgift: Simskoleavgiften betalas via faktura. Anmälan är bindande efter 2:a lektionen. Därefter faktureras hela kursen.
Badavgift på 25 kronor tillkommer vid varje lektion. Alternativt köpa ett simskoleband laddat med 15 gånger för 350 kr, plus en depositionsavgift på 100:- som man får i retur när bandet återlämnas. 
 

Simkurs för vuxna och ungdomar

Drop-in en gång i veckan, måndagar kl 19.30
Kursen bedrivs i varmbassängen men även i 25-metersbassängen.
Avgift: Läs mer om priser för simskola under rubriken Priser i vänstermenyn. 

Babysim

Babysim bedrivs privat. För mer info www.vattenbubblan.se.

Anmälan har gått igenom även om det dyker upp en inloggningsruta när du har tryckt skicka!

Välj nivå *

Publicerad av: Marks kommun